Nagelbijters behandeling

Zeg vaarwel tegen het nagelbijten en laat je nagels in een mooiere vorm terug groeien


Wat is het ?

 

Voor een nagelbijters behandeling werken we met een nieuw product:  BIAB van The Gelbottle. Dit is een flexibele 'Buildergel in a bottle' en heeft een superieure hechting op de natuurlijke nagel.

Door de flexibiliteit en sterkte van dit product kunnen we korte nagels dun opbouwen waardoor de nagels er heel natuurlijk uitzien en aanvoelen. Bij deze behandeling is er ook een mogelijkheid om ontbrekende hoekjes en stukjes van het nagelbed na te bootsen.

Voor

Na - Resultaat na 1 behandeling

Wat doet het ?

 

Deze gel heeft als unieke eigenschap om in de bovenste lagen van de nagelplaat te dringen.
Dit voorkomt het schilferen en splitsen van de nagels aan de vrije nagelboord.

Het product is self pinchend waardoor er een mooie natuurlijke c-curve zal ontstaan. De typische brede nagelplaten van een nagelbijter zullen slanker worden.


Per keer dat je de behandeling laat uitvoeren zullen je nagels steviger en slanker worden.


 Is dit iets voor mij ?

 

Dit is de ideale behandeling als je wenst te stoppen met nagelbijten en je jouw nagels in een betere conditie terug wilt laten groeien.


Voor de eerste 3 behandelingen kies je best voor een Nude. Op die manier vallen de (extreem) korte nagels niet te hard op maar hebben ze toch een verzorgde look zodat jij je niet langer hoeft te schamen voor je nagels.

Opgelet ! Hou er wel rekening mee van zodra de behandeling wordt stopgezet, de nagels in hun oorspronkelijke staat zullen terug groeien.

Voor

Na - Resultaat na 1 behandeling


Manicure & Handmassage inbegrepen

Een manicure is standaard inbegrepen in alle nagelbehandelingen.

Hierdoor kan de kleur strakker aangebracht worden tot aan de nagelriemen en heb je vervolgens visueel minder snel uitgroei.

De behandelingen worden afgesloten met het voeden van de nagelriemen met Dadi'oil

en een ontspannende handmassage met Dadi' lotion.

 

Belangrijk : Om langer te genieten van je BIAB nagels & de natuurlijke nagel gezond te houden is het belangrijk om 2x per dag met Dadi'oil te smeren.

= 1 flesje (3,75M) Dadi'oil per 4 weken.Wanneer laat ik best een bijwerking uitvoeren?

Bij nagelbijters is het advies om een bijwerking te laten uitvoeren binnen de 2weken (dit is van toepassing bij de 1ste 3 behandelingen) omdat de nagels van een nagelbijter in het begin stadium sneller groeien dan normale nagels. Nadien kan je kiezen voor een bijwerking om de 3 à 4 weken.Wat moet ik doen als ik wens te stoppen met de behandeling?

Wens je te stoppen met de behandeling dan raad ik jou aan om het product tijdig te laten verwijderen. Wanneer je het product laat uitgroeien, loopt de natuurlijke nagel heel wat schade op waardoor het ongeveer 3 tot 6 maanden  zal duren alvorens zulke schade zichzelf herstelt.

Na het zorgvuldig verwijderen van het product, voer ik nog een uitgebreide, verzorgende manicure uit.