Nice to meet you


Mijn naam is Stephanie, zaakvoerster van La Belle Finesse te Tienen (Hakendover)
Als gediplomeerde schoonheidsspecialiste heb ik er mijn missie van gemaakt om vrouwen te helpen hun leven makkelijker te maken dankzij duurzame & resultaatgerichte behandelingen die ik aanbied. Hierdoor zal jij je zelfzekerder voelen en bespaar je tijd met je beautyroutine.
Op die manier heb je meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen.


In mijn studio staat ontspanning, perfectie en persoonlijk advies centraal.

Je komt hier dus niet terecht in een doorsnee salon waarbij bandwerk primeert, integendeel, er wordt voldoende tijd gereserveerd voor jouw behandeling.

 

Zo is elke klant uniek, daarom start ik voor de behandeling met een kort intake gesprek waarbij ik de conditie van de natuurlijke nagels en de nagelriemen bekijk. Aan de hand van dit gesprek geef ik mijn advies over de behandeling die het beste bij jou past rekening houdend met jouw wensen.

 

Een manicure is standaard inbegrepen in alle nagelbehandelingen. Hierdoor kan de kleur strakker aangebracht worden tot aan de nagelriemen en heb je vervolgens visueel minder snel uitgroei.

 

Tijdens jouw behandeling kan je genieten van het prachtig uitzicht op het Hageland onder het genot van een aromatische koffie of een glaasje water.

(Update: momenteel mogen er geen dranken geserveerd worden omwille van Covid-19)

 

Met oog voor detail streef ik naar perfectie van begin tot einde, dit resulteert zich in een mooie en verfijnde afwerking van de (kunst)nagels.

 

Al mijn behandelingen sluit ik af met het verzorgen van de nagelriemen met Dadi'oil en ontspannende handmassage met Dadi'lotion.