The Face Behind The Nails


Beauty trok mij al van jongs af aan daarom dat ik in het middelbaar de keuze maakte om de richting Schoonheidsverzorging te volgen. 
Al snel had ik door dat het vak 'nagelverzorging' mij het meeste lag. 
Zo verzorgde ik wekelijks mijn eigen nagels met een manicure en een mooi kleurtje nagellak.

Maar al snel ontdekte ik de nadelen van nagellak...


Je herkent dit misschien wel, net je nagels gelakt, neem je iets uit de koelkast en tadaaaaa… de nagellak zit al op de koelkast in plaats van nog op je nagels, zo frustrerend want je kan weer opnieuw beginnen.

 

Door het vele nagellak gebruik en nagellak remover merkte ik zelfs dat mijn nagels na verloop van tijd brozer werden waardoor ze afbraken en ze nooit dezelfde lengte hadden… 'Bye Bye mooie lange nagels' dus.
Daarom schreef ik mij in voor een basis opleiding ‘Kunstnagelstyling’.

En zo werd ik helemaal verliefd op dit mooie vak. Eindelijk kon ik mijn eigen nagels gelijk laten groeien en optimaal verzorgen zonder dat ze elke keer opnieuw inscheurde en ik hoefde nooit meer dagelijks mijn nagels te lakken.
Want eerlijk? Mooie en verzorgde nagels geven je toch altijd een 'happy feeling' en meer zelfvertrouwen en dat gevoel wil ik graag ook andere mensen bezorgen.

 

Omdat ik niet ‘een beetje van dit’ en een ‘beetje van dat’ wil doen specialiseer ik mij enkel in nagelstyling, want ik hou van perfectie en zo kan ik uitblinken in dit mooie vak en kan ik jou de beste kwaliteit geven. 


Mijn favoriete nagelvorm? Almond shape (amandel vorm), in deze vorm heb ik mij geperfectioneerd bij mijn grote voorbeeld in de nagelwereld: Anastasiya Ohorodnikova. 

Ps: Vergeet tijdens jouw behandeling in de nagelstudio zeker niet naar buiten te kijken. Je hebt een mooi uitzicht op het Hageland… ‘Zen-modus’ – Check!