Gel behandeling

De ideale behandeling om jouw korte of langere natuurlijke nagels te verstevigen of als je last hebt van haviksnagels (=naar beneden groeiende nagels).

Belangrijk ! Voor deze behandeling is er momenteel een klantenstop!


Wat is het ?

Gelnagels zijn nagels die opgebouwd worden met een hardgel. In tegenstelling tot een natuurijke nagelbehandeling waarbij we werken met een flexibele gel, moeten we bij deze behandeling de gel iets hoger opbouwen om de stevigheid te kunnen garanderen.

Maar vergis je niet, heel vaak worden gelnagels té dik opgebouwd waardoor vele dames dit niet mooi vinden. Uiteraard is dat dus niet de bedoeling. Je zal er van versteld staan dat ook gelnagels er mooi en verfijnd kunnen uitzien.

Nadat de nagels zijn opgebouwd, worden deze door middel van vijltechnieken in de juiste vorm gevijld. Dankzij de juiste vijltechnieken en de juiste opbouw is het resultaat een strakke natuurlijk uitziende gelnagel.

Is dit iets voor mij?

Verricht jij veel handenarbeid?
Ben je meer fan van de langere nagels?
Dan is deze behandeling iets voor jou.

Heb je last van haviksnagels? (= naar beneden groeiende nagels).  Dankzij deze behandeling kan ik jouw nagels corrigeren en terug mooi recht zetten.

Je kan kiezen voor een Nude afwerking, een gelpolish kleur, french en ook nail art.


Manicure & Handmassage inbegrepen

Een manicure is standaard inbegrepen in alle nagelbehandelingen.

Hierdoor kan de kleur strakker aangebracht worden tot aan de nagelriemen en heb je vervolgens visueel minder snel uitgroei.

De behandelingen worden afgesloten met het voeden van de nagelriemen met Dadi'oil en een ontspannende handmassage met Dadi' lotion.

 

Belangrijk : Om langer te genieten van je kunstnagels & de natuurlijke nagel gezond te houden is het belangrijk om 2x per dag met Dadi'oil te smeren.

= 1 flesje (3,75M) Dadi'oil per 4 weken.


Nude

Je kan kiezen voor een nude afwerking, dit is de kleur van de bouwgel en is de meest naturelle look.

Onderstaande foto is een voorbeeld van een nude setje zonder gelpolish kleur.

Color

Je kan er ook voor kiezen om de bouwgel af te lakken met een gelpolish kleur naar keuze.

Onderstaande foto is een voorbeeld van een color set met nail art. Nail art dien je apart bij te boeken.

Nail art

French & Nail art zoals glitters, folie, stempels, etc behoren ook tot de mogelijkheden.

Onderstaande foto is een voorbeeld van een color set met nail art. Nail art dien je apart bij te boeken.


Wanneer laat ik best een bijwerking uitvoeren?

Bijwerkingen worden steeds binnen de drie of vier weken uitgevoerd om overbelasting en schade aan de natuurlijke nagel te voorkomen.

Bij Haviknagels is het advies om een bijwerking te laten uitvoeren binnen de 3 weken omdat deze sneller overbelast geraken doordat ze naar beneden groeien.

Wat moet ik doen als ik wens te stoppen met de behandeling?

Wens je te stoppen met de behandeling dan raad ik jou aan om het product tijdig te laten verwijderen. Wanneer je het product laat uitgroeien, loopt de natuurlijke nagel heel wat schade op waardoor het ongeveer 3 tot 6 maanden  zal duren alvorens zulke schade zichzelf herstelt.

Na het zorgvuldig verwijderen van het kunstproduct, voer ik nog een uitgebreide, verzorgende manicure uit.